Луценко сказав, що було за «закритими дверима» Брюсселя

Луценко сказав, що було за «закритими дверима» Брюсселя

Укрінформ
Керівник фракції БПП Юрій Луценко повідомив, про що йшла мова на закритих зустрічах у Брюсселі.

Про це він написав на своїй сторінці у Фейсбук.

"Закриті зустрічі з керівництвом Європарламенту та Єврокомісії були дуже відвертими...Європа в шоці від мільйона сирійських біженців. Говорити про безвізовий режим для воюючої країни в таких умовах - непопулярно. Голландські політики вимагають зупинити всі процедури до завершення референдуму щодо безвізового режиму для України. Європейський бізнес втомився від санкцій щодо Росії і в умовах економічного спаду підтримує запущене Путіним гасло " Санкції б'ють не по Путіну, а по простим людям". Корупція і олігархія в Україні не подолана", - написав політик.

За його словами, неможливо домовлятися про стратегію з країною, де уряд втратив підтримку парламентської більшості. "В законі про електронне декларування треба скасувати звуження осіб, що підпадають під контроль. А також - доформувати НАЗК", - додав Луценко.

На його переконання, Україна має "2 тижні для формування нової коаліції, нового технократичного уряду, голосування за поправку в законі".

"Наступні 2-3 місяці уряд має усунути всіх партійних та олігархічних ставлеників з найкрупніших державних монополій, покінчити з смотрящими на митниці та інші видимі антикорупційні кроки. Інакше - фіаско. Брюссель сльозам не вірить", - написав Луценко.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-