Бойовики

Бойовики "Шамана" обкопувались дві доби після візиту російського генерала

Укрінформ
Російський генерал проінспектував передову бойовиків "ДНР".

Про це написав у Фейсбуці керівник групи "Інформаційне супротив" Дмитро Тимчук.

"В останніх числах лютого 9-й полк «1-го армійського корпусу ДНР» (місце тимчасової дислокації полку – Новоазовський район) був проінспектований «відомчими комісіями», які очолювали командувач "1 АК" генерал-майор ЗС РФ Валерій Асапов і представник керівництва «головної військової прокуратури ДНР» Магир Ахметов.

Як повідомляється, комісіями проведено інспектування передових позицій бойовиків в районі Широкіно-Комінтернове. Під час інспекції був викликаний з "відпустки" командир 2 батальона 9 полку з позивним «Шаман», для дачі пояснень за фактами «мародерства і морального розкладання особового складу» зазначеного батальйону.

За інформацією ІС, після візиту комісій бойовиками було активізовано інженерне обладнання передових позицій. У н. п. Саханка і Комінтернове бойовики обладнали посилені КСП (командно-спостережні пункти), при цьому інженерні роботи велися дві доби поспіль, включаючи нічний час - з використанням будматеріалів, отриманих при розбиранні приватних будинків у цьому районі.

Наразі всі будівельні, ремонтні роботи та інженерне обладнання позицій бойовиків в Новоазовському районі виконуються за рахунок мародерства, розбирання сільськогосподарських споруд і будівель різного призначення. Повністю розграбована школа в н. п. Комінтернове.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-