Адвокат опублікував другий лист Савченко журналісту

Адвокат опублікував другий лист Савченко журналісту "Медузи"

Укрінформ
Адвокат народного депутата України Надії Савченко Микола Полозов, який відвідував її в СІЗО, опублікував другий лист Савченко журналісту порталу "Медуза" Іллі Азару.

Адвокат виклав його у Фейсбуці.

"Після широкого обговорення листа Надії Савченко мережевому виданню "Медуза" Надія написала ще один лист цьому ресурсу та його кореспонденту Іллі Азару. Як і попередній лист, опублікований "Медузою", він наводиться в авторській орфографії, про що Надія сама вказує на початку листа", - пояснив Полозов.

У своєму листі Савченко, зокрема, стає на захист своїх адвокатів: "Марк Фейгін і Микола Полозов вивели справу на світовий рівень і відкрито висвітлювали її протягом всього часу. А це дуже нелегка і дуже небезпечна робота у такій країні, як Росія, де правду можна говорити тільки те, що подобається Кремлю. Мої адвокати заради мене багатьом жертвують, своїми силами, часом і безпекою. І я їм за це дуже вдячна".

Савченко припускає, що зараз усі скептики прокричать, "що вони це роблять не заради мене, а заради свого піару» і відповідає на це: "Що ж, я вам скажу: нехай не тільки для мене, але і не тільки заради піару. Людям з прогнилою душею важко буде зрозуміти, що в цьому світі ще є люди, які хочуть змінити його на краще і заради цього не бояться постраждати".

Полозов оприлюднив повний текст Савченко.

Нагадаємо, російське слідство звинувачує Савченко за статтями "вбивство" і "замах на вбивство". Українка всі звинувачення заперечує. Насправді, після захоплення в полон бойовиками вона була переправлена на територію Росії. Савченко оголосила голодування 18 грудня після того, як було продовжено її утримання під вартою.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-