Асоціація з ЄС: Париж та Київ обговорили реформи

Асоціація з ЄС: Париж та Київ обговорили реформи

Укрінформ
Париж та Київ обмінялися останньою інформацією щодо проведення реформ в Україні, пов’язаних з угодою про асоціацію з ЄС.

Про це йдеться в офіційній заяві МЗС Франції за результатами зустрічі державного секретаря з європейських справ країни Арлема Дезіра із заступниками міністра закордонних справ України Олени Зеркаль та юстиції Антона Янчука, повідомляє кореспондент Укрінформу у Франції.

"Арлем Дезір, державний секретар з європейських справ (Франції), прийняв сьогодні пані Олену Зеркаль, заступника міністра закордонних справ України, і пана Антона Янчука, заступника міністра юстиції (України). Ця зустріч дозволила обговорити хід здійснення реформ, пов'язаних з Угодою про асоціацію з ЄС, а також двосторонні відносини", - йдеться у заяві, поширеній прес-службою МЗС Франції.

У заяві повідомляється, що Арлем Дезір нагадав про очікувані зусилля незалежності і прозорості правосуддя, а також зобов'язань українського уряду на шляху ефективної боротьби з корупцією: "Він також підкреслив, що стабільність уряду і рішучість здійснюваних ним реформ в Україні є ключем для досягнення демократичного та економічного розвитку країни".

Подробиці візиту представників українського уряду до Франції читайте незабаром в ексклюзивному інтерв’ю Укрінформу заступника міністра закордонних справ України Олени Зеркаль.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-