Полторак розказав про перевірку командувача ВМС

Полторак розказав про перевірку командувача ВМС

Укрінформ
Усунення з посади командувача ВМС України Сергія Гайдука, підозрюваного у зв'язках з ФСБ, не планується до закінчення перевірки.

Так сказав журналістам у Харкові міністр оборони України Степан Полторак, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Не можна прийняти рішення дуже швидко, не перевіривши, чи відповідає інформація, яку я отримав, дійсності", - зазначив Полторак.

Він також розповів, що зараз зібрали всю ту інформацію, яку він отримав із засобів масової інформації, у тому числі і від волонтерів, ті претензії, які висловлюють по відношенню до генерала Гайдука, і зараз ведеться робота групи на чолі із заступником міністра оборони, аби перевірити всі ці факти.

За його словами, Гайдука не буде усунено з посади на час перевірки: "Немає такої необхідності".

"Ми так можемо довідсторонюватися, що я залишуся один. Треба спочатку розібратися", - додав Полторак.

За його словами, інформація, що дочка Гайдука одружена з офіцером ФСБ, перевіряється комплексною групою на чолі із заступником міністра оборони.

"Щодо сина Гайдука, то я точно знаю, що він воював на фронті і зараз він на навчанні", - сказав Полторак.

Нагадаємо, раніше ЗМІ з посиланням на волонтерів повідомляли, що син командувача ВМС ВС України контр-адмірала С.Гайдука пройшов відбір на навчання у Канаді, не відповідаючи при цьому критеріям, а дочка одружена з офіцером ФСБ. Представники ряду волонтерських фондів звернулися до керівництва країни, Міноборони, СБУ з проханням перевірити їх дані про зв'язки верхівки ВМС з Росією, а також про корупцію і кумівство у ВМС.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-