Гройсман пояснив, чому не голосував за відставку уряду

Гройсман пояснив, чому не голосував за відставку уряду

Укрінформ
Голова Верховної Ради Володими Гройсман утримався під час голосування за відставку нинішнього складу Кабінету Міністрів, аби залишити можливості для подальшого діалогу між сторонами, які мають різну позицію в цьому питанні.

Про це він заявив в інтерв'ю «112 каналу», повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Як Голова Верховної Ради, не дивлячись на свою власну позицію з того чи іншого питання, розумію: чим би не завершилося голосування я буду тією особою, яка має об'єднати ті сторони, які розійшлися, тому що одна частина парламенту в демократичній коаліції вважає, що все дуже добре, а інша частина, що все дуже недобре. І моє утримання під час голосування за відставку уряду якраз говорить про те, що я маю залишити можливості для подальшого діалогу всередині парламенту для знаходження спільних рішень», - зазначив спікер.

Гройсман підкреслив, що його нейтральна позиція під час голосування була «намаганням не робити більш критичною і так непросту ситуацію всередині парламенту».

Нагадаємо: 16 лютого за резолюцію щодо висловлення недовіри нинішньому складу уряду проголосувало лише 194 народних депутати при необхідних для прийняття рішення 226 голосах.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-