Справа на 600 мільйонів: ГПУ домагатиметься заочного суду над Клименком

Справа на 600 мільйонів: ГПУ домагатиметься заочного суду над Клименком

Укрінформ
Генпрокуратура оскаржила відмову Печерського райсуду у клопотанні про дозвіл на початок заочного засудження стосовно колишнього міністра доходів і зборів Олександра Клименка.

Про це у коментарі Укрінформу повідомив начальник Управління спецрозслідувань відомства Сергій Горбатюк.

"Печерський райсуд відмовив у клопотанні про дозвіл на початок заочного засудження стосовно Клименка, пославшись на технічні причини. Ми оскаржили це в Апеляційному суді. Готуємося до першого засідання", - сказав він.

Він додав, що прокуратура просила суд дозволити розпочати процедуру заочного засудження Клименка як підозрюваного у привласненні 616 млн грн держкоштів на посаді голови Державної податкової служби.

Нагадаємо, Олександр Клименко обіймав посаду міністра доходів і зборів України в уряді Миколи Азарова з грудня 2012-го по лютий 2014 року.

За даними слідчих, Клименко привласнив 616 млн грн держкоштів на посаді голови Державної податкової служби. Генпрокуратура заявила про готовність розпочати процедуру його заочного засудження. Клопотання щодо початку заочного розслідування проти Клименка було направлено в Печерський суд ще у червні 2015 року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-