Порошенко поговорив із бойовими офіцерами АТО, як зміцнити військо

Порошенко поговорив із бойовими офіцерами АТО, як зміцнити військо

Укрінформ
Наразі в Україні запроваджена глибинна реформа сектору оборони і безпеки.

Про це заявив у середу Президент Петро Порошенко під час наради щодо підвищення ефективності ЗСУ з командирами бригад та бойовими офіцерами, повідомляє прес-служба Глави держави.

"Зараз змінюємо структуру, всі технології і підходи для забезпечення оборонної безпеки держави і повний перехід української армії на натівські стандарти", - сказав Порошенко.

Він пояснив, що ініціював зустріч з бойовими офіцерами, які мають досвід АТО, саме тому, що вони, як ніхто інший, знають усі реалії несення служби, проблемні питання, а також розуміють, яких саме кроків треба вжити для подальшої розбудови армії.

"На вашому прикладі має навчатися покоління українських військовослужбовців, як захищати Батьківщину, і ваша думка - чесна, спокійна і неупереджена про те, які кроки нам зараз треба зробити для того, щоб вдосконалити наші Збройні Сили, підвищити їх ефективність, - для мене буде надзвичайно важлива", - підкреслив Президент.

Учасники наради обговорили питання служби за контрактом. Зокрема, Глава держави поцікавився станом грошового забезпечення особового складу і наголосив на необхідності активізації роботи щодо залучення на службу демобілізованих військових, які вже пройшли навчання та мають бойовий досвід.

У нараді взяли участь міністр оборони Степан Полторак і начальник Генерального штабу Віктор Муженко.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-