Яценюк: Система

Яценюк: Система "на рогах стоятиме" проти електронних торгів

Укрінформ
Прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк на засіданні Уряду в середу звернувся до присутнього заступника міністра економічного розвитку та торгівлі Максима Нефьодова з проханням закрити усі "дірки", якими можуть скористатися недобросовісні учасники заради власного збагачення.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Зараз система буде на "рогах" стояти, тільки щоб не запустити електронні торги. Вони будуть розповідати, що хочеш - ніби там неправильно під'єдналися, там не працює інтерфейс.Тобто, дуритимуть з однією метою, щоб залишився старий порядок", - сказав Яценюк.

Він високо оцінив роботу МЕРТ у сфері запровадження нової системи електронних закупівель ProZoro. "Я вас прошу, станьте по той бік ... старих корумпованих чиновників і для себе знайдіть відповідь, де вони будуть знаходити "дірки", щоб обійти систему електронних закупівель", - звернувся глава уряду до Нефьодова.

У свою чергу, заступник міністра визнав, що  зробити це буде нелегко, оскільки вже переконався, що таких людей буде багато. Він розповів, що  "є приклад КМДА, де ми виловили тендери зі строком постачання 15 хвилин. Це нахабство, яке навіть мене вразило".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-