Росія вдвічі скорочує витрати на Крим

Росія вдвічі скорочує витрати на Крим

Укрінформ
Міністерство фінансів Росії  скорочує витрати, в тому числі, на утримання Криму через обмежені обсяги урядового антикризового фонду.

Про це йдеться в листі міністра фінансів РФ Антона Силуанова, повідомляє ТАСС.

«Міністр пропонує скоротити витрати з антикризового фонду до 120 млрд рублів, причому в цей список треба включити і витрати по вже прийнятих рішеннях, пов'язаних з Кримом і Україною, на 17,1 млрд рублів», - йдеться в повідомленні.

За словами глави мінфіну РФ, з необхідних на план підтримки російської економіки 250 млрд рублів уряд має лише 120 млрд рублів антикризового фонду.

Причому, фактично, згідно з законом про бюджет, нині уряд в антикризовому фонді має лише 65 млрд рублів. Ще близько 55 млрд рублів у ньому можуть з'явитися лише в квітні - коли федеральне казначейство направить до фонду незатребувані залишки бюджету-2015.

Лише ці 120 млрд рублів, пише Силуанов, уряд може розподілити без правки бюджету на цей рік, тоді як його рішеннями вже розподілено 35 млрд рублів коштів антикризового фонду. Всього ж у плані враховано витрати з фонду на 170,7 млрд рублів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-