Brexit не послабить підтримку України – британський експерт

Brexit не послабить підтримку України – британський експерт

Ексклюзив
Укрінформ
Оновлені відносини Сполученого Королівства і Європейського Союзу не матимуть негативного впливу на підтримку України.

Таке переконання у коментарі власному кореспонденту Укрінформу у Брюсселі висловив британський журналіст і видавець Гарі Картрайт.

«Ми продовжимо підтримку наших партнерів в Україні, Грузії та Молдові і збережемо цим самим наш єдиний фронт. Єдиний, хто виграє від розпаду Євросоюзу, – це режим Путіна», - наголосив британський експерт.

Натомість він висловив переконання, що дискусії про майбутні роль і місце Великої Британії в ЄС вже мали розпочатися раніше і є актуальними.

«Я вітаю ці дебати напередодні референдуму, але чи не запізно вони розпочнуться?», - зауважив Картрайт, який є ініціатором і автором петиції до уряду і парламенту Сполученого Королівства щодо визнання Голодомору 1932-1933 років геноцидом українського народу. 

Він наголосив, що західні цінності і концепція ліберальної демократії нині перебувають під великою загрозою з боку агресивної Росії, а також терористів ІДІЛ.

Як повідомляв Укрінформ, 23 червня у Великій Британії відбудеться референдум щодо членства у ЄС. Минулого тижня лідери 27 країн-членів і Лондон домовилися про особливий статус Британії у складі ЄС, який передбачатиме неучасть у подальших інтеграційних європейських процесах. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-