В ГПУ кажуть, що знову взялися за

В ГПУ кажуть, що знову взялися за "вигнання" Вовка

Укрінформ
Генеральна прокуратура повторно внесла клопотання до Вищої кваліфікаційної комісії суддів України про відсторонення судді Сергія Вовка від посади.

Про це повідомила прес-служба ГПУ.

"Апеляційним судом м. Києва скасовано ухвалу Вишгородського районного суду, якою обвинувальний акт стосовно судді Печерського районного суду м. Києва С. Вовка повернуто прокурору для усунення недоліків. На цей час судовий розгляд триває", - йдеться у повідомленні. 

Також Генеральною прокуратурою України повторно внесено клопотання до Вищої кваліфікаційної комісії суддів України про відсторонення судді Вовка від посади. 

Як повідомляв Укрінформ, суддю Сергія Вовка, якого свого часу рішенням Вищої кваліфікаційної комісії суддів (ВККС) було відсторонено від обов'язків у зв'язку з порушенням кримінальної справи за підозрою в ухваленні завідомо неправосудного рішення, було поновлено на посаді, оскільки завершився термін, на який він був відсторонений від таких обов'язків на час проведення проти нього слідства. 

Нагадаємо, що суддя Вовк, зокрема, відомий тим, що у 2012 році виніс вирок колишньому міністру внутрішніх справ України Юрію Луценку. У березні 2015 року ВККС відсторонила суддю Печерського суду Сергія Вовка у зв'язку із порушенням проти нього кримінальної справи. 16 грудня 2015 року ВККС продовжила термін відсторонення судді Вовка від обов'язків на один місяць. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-