Вулиця Героїв Небесної Сотні з’явилась у Сумах

Вулиця Героїв Небесної Сотні з’явилась у Сумах

Укрінформ
У Сумах вулицю Федька перейменовано на Героїв Небесної Сотні, вул. Куйбишева на вулицю Олексія Братушки, а вул. Крупської – на вулицю Андрія Реути.

Відповідне розпорядження з нагоди відзначення Дня Героїв Небесної Сотні підписав міський голова Сум Олександр Лисенко, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Сумчани схиляють голови перед пам’яттю Героїв, які віддали своє життя за честь та гідність нашого народу і усієї країни, за її територіальну цілісність та єдність», - наголосив Лисенко.

Згідно з документом, також у Сумах перейменовано вулицю Куйбишева на вулицю Героя Небесної Сотні Олексія Братушки, а вулицю Крупської – на вулицю Андрія Реути – загиблого в АТО сумчанина.

Відповідним службам, згідно з розпорядженням, рекомендовано здійснювати внесення змін до державної реєстрації місця проживання на перейменованих вулицях, а усім підприємствам, установам та організаціям керуватися ним у своїй діяльності.

Також до 1 квітня має бути внесено відповідні зміни до реєстру назв вулиць (площ, провулків, проїздів), розташованих на території міста Суми.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-