Канада закликає Україну залишатися на шляху реформ

Канада закликає Україну залишатися на шляху реформ

Укрінформ
Оттава закликає Київ продовжувати реформування країни, відповідно до прагнення українців щодо прозорого, відповідального та ефективного урядування.

Про це кореспондентові Укрінформу повідомили у міністерстві закордонних справ Канади.

«Незважаючи на величезні та різноманітні труднощі минулих двох років, українські політичні інститути працювали разом над амбітним планом реформ. Визнаючи великий прогрес, Канада закликає Україну продовжувати об’єднані зусилля, залишаючись на шляху реформ, обраному її народом», - заявили у МЗС.

У канадському зовнішньополітичному відомстві наголосили, що задля блага українців продовжуватимуть співпрацювати та підтримувати Україну під час проведення нею реформ. «Кінцевою метою канадської підтримки є успішна Україна, яка відповідатиме очікуванням свого народу щодо прозорого, відповідального та ефективного урядування», - підкреслили у МЗС.

У відомстві також нагадали, що під час нещодавнього візиту до Києва міністра закордонних справ Канади Стефана Діона, він підкреслив прагнення Оттави «побачити просування України у демократичних перетвореннях та її процвітання як сильного, успішного партнера Канади».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-