З коаліції вийшли три нардепи

З коаліції вийшли три нардепи

Укрінформ
Депутати міжфракційного об’єднання «Народний контроль» Дмитро Добродомов, Олег Мусій та Богдан Матківський офіційно вийшли з коаліції.

Про це передає прес-служба «Народного контролю»

«Ми поставили свої підписи під Коаліційною угодою, сподіваючись, що її  виконуватимуть усі підписанти, сформований коаліційний Кабінет міністрів. На жаль, минулий рік показав, що уряд Яценюка лише імітує виконання коаліційних завдань. Тому ми офіційно відкликаємо свої підписи. Адже вважаємо, що за нинішніх умов залишатися в коаліції, – фарс і самообман»,  – зазначив Добродомов.

Нагадаємо, Дмитро Добродомов, Олег Мусій та Богдан Матківський були обрані до Верховної Ради як самовисуванці у мажоритарних округах у Львові та Львівській області. Після обрання увійшли до фракції БПП, але врешті залишили її ряди (після голосування за призначення Генпрокурора Шокіна та голосування змін до Конституції).

Як відомо, раніше коаліцію покинула «Батьківщина», а також нардепи Каплін та Сугоняко.

Зазначимо, коаліція «Європейська Україна» спочатку включала 5 фракцій і мала конституційну більшість. Таким чином, зараз коаліція включає БПП, «Народний фронт» і «Самопоміч».

Фото: nkontrol.org.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-