Яценюк назвав мету «спровокованої» політичної кризи

Яценюк назвав мету «спровокованої» політичної кризи

Укрінформ
Прем`єр-міністр Арсеній Яценюк заявив, що в Україні спровокована політична криза, метою  якої є проведення дострокових парламентських виборів.

Про це він заявив на урядовій нараді, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Фактично є спровокована штучна політична криза. І мета цієї спровокованої політичної кризи -  проведення дострокових виборів, і фактично це ні що інше як боротьба за владу», - сказав Яценюк.

Він звернувся до всіх політичних сил, до Президента та всього суспільства із закликом спокійно рухатися шляхом реформ та змін України.

Прем`єр-міністр нагадав про те, що вчора уряд презентував свій план дій на 2016 рік. "Я сподіваюся, що ми разом із політичними партнерами по парламенту та президентом підтримаємо цей план дій», - сказав він.

Яценюк запевнив, що уряд готовий  до розгляду додаткових пропозицій до плану дій, але в них має бути щось конкретне, а не просто звинувачення.

«Хто винен - це й так зрозуміло. У нас парламент учора на цьому й побудував фактично всю процедуру розгляду питання про недовіру Кабінету Міністрів України. Винні ті, хто не має політичної рішучості, політичної відповідальності та політичної волі до змін і зрушень», - наголосив  Прем`єр.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-