Якщо Жданов не заявить про відставку,

Якщо Жданов не заявить про відставку, "Батьківщина" не вважатиме його "своїм" - Тимошенко

Укрінформ
Лідер партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко заявила, що якщо міністр молоді та спорту України Ігор Жданов не заявить про свою відставку, то політсила буде вважати, що він більше не представляє "Батьківщину".

Про це Тимошенко заявила в ефірі телеканалу "112 Україна".

"Поки його реакції немає, але якщо він не відреагує, якщо він залишиться в уряді, якщо не буде його заяви про відставку, ми будемо вважати, що Жданов більше не представляє в уряді партію "Батьківщина", - заявила вона.

Нагадаємо, вчора Тимошенко сказала, що "Батьківщина" відкликає Жданова з Кабміну.

Верховна Рада не ухвалила резолюцію про недовіру чинному уряду, який очолює Арсеній Яценюк. За постанову № 4080 проголосували 194 народні депутати.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що "Самопоміч" відкликає свого міністра Павленка з Кабміну. Пізніше на засіданні уряду чотири міністри заявили про відкликання заяв про відставку: міністр інфраструктури Андрій Пивоварський, міністр інформаційної політики України Юрій Стець, міністр охорони здоров'я Олександр Квіташвілі, міністр аграрної політики і продовольства України Олексій Павленко. У "Самопомочі" заявили, що міністр аграрної політики Олексій Павленко більше не представляє їхню політсилу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-