Рада поновила роботу. У залі присутній прем'єр і міністри

Рада поновила роботу. У залі присутній прем'єр і міністри

Укрінформ
Рада поновила роботу після перерви. В залі присутній Прем'єр-міністр Арсеній Яценюк та представники уряду.

Як повідомляє кореспондент Укрінформу, на вечірньому засіданні зареєструвалися 354 народні депутати. 

За словами Голови ВР Володимира Гройсмана, зараз народні депутати заслухають звіт уряду, а після цього можуть розглянути питання відставки Кабміну, якщо буде зібрано 150 підписів за розгляд відповідної постанови. 

Прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк разом із членами Кабінету Міністрів з'явився на засіданні Верховної Ради України, щоб представити парламентаріям звіт про хід і результати виконання програми діяльності КМУ в 2015 році.

Текст цього звіту, поданого до Верховної Ради України, був схвалений розпорядженням уряду від 1 лютого 2016 року № 57-р.

Документ на 161 сторінку містить вісім розділів, які стосуються оборонної галузі, державного управління, антикорупційної політики, економічного регулювання, управління державною власністю, продовольчої політики, заходів для досягнення енергетичної незалежності, а також соціальної, культурної політики, розвитку молоді і спорту та міжнародної допомоги.

Нагадаємо, минулого тижня члени уряду майже щодня звітувати про результати роботи за рік на відкритих засіданнях парламентських комітетів, Кабінету Міністрів, а також у вечірніх ефірах українських телеканалів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-