Комітет ВР визнав задовільною роботу Мінмолодьспорту

Комітет ВР визнав задовільною роботу Мінмолодьспорту

Укрінформ
Комітет Верховної Ради з питань сім'ї, молодіжної політики, спорту та туризму  одноголосно визнав задовільною роботу Міністерства молоді та спорту у 2015 році та взяв до відома річний звіт міністра Ігоря Жданова щодо діяльності уряду.

Про це повідомляє Урядовий портал.

Глава комітету, народний депутат Артур Палатний привітав міністра молоді та спорту Ігоря Жданова з позитивним рішенням. "У нас протягом 2015 року була дуже добра співпраця. Незважаючи на досить складні умови в країні та у парламенті, ми завжди йдемо назустріч профільному міністерству", - підкреслив Палатний.

Водночас наголосив, що Мінмолодьспорту має демонструвати більш жорстку позицію та реакцію на ті проблеми, що виникають з фінансуванням ДЮСШ у регіонах. За словами Палатного, сьогодні це питання стоїть особливо гостро.

Перший заступник голови комітету Микола Величкович відзначив, що Мінмолодьспорту почало працювати у більш прозорому та злагодженому режимі. "У попередні роки міністерство було повністю розбалансоване, галузь трусило. Новій команді вдалося стабілізувати міністерство. Робота відомства стала прозорою і відкритою, зрозумілою спортивній спільноті та молодіжному середовищу. Протягом року всі ті проблемні питання, які виникали перед галуззю, досить успішно вирішувалися разом із комітетом", - сказав Величкович.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-