Троє екс-президентів просять Порошенка про

Троє екс-президентів просять Порошенка про "вкрай важливе" призначення у Москві

Укрінформ
Колишні президенти України Леонід Кравчук, Леонід Кучма та Віктор Ющенко звернулися до Президента Петра Порошенка з проханням негайно розглянути питання призначення генерального директора Національного культурного центру України в Москві.

Про це йдеться у відкритому зверненні трьох Президентів.

«Як відомо, у липні 2015 року контракт В.Мельниченка з Державним управлінням справами не було продовжено. В результаті Культурний центр України в Москві вже восьмий місяць існує без директора. Дорогоцінний час безповоротно втрачено, і ситуація настільки розбалансована, що не допустити розгрому в Москві вкрай важливої для України патріотичної установи може в екстремальних умовах лише керівник із авторитетом і масштабом, знаннями та досвідом В.Мельниченка», - наголошується у документі.

Національний культурний центр України у Москві — культурологічний центр, що репрезентує сучасну культуру і освіту України в столиці Росії. Культурний центр України в Москві, створено відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 14 травня 1993 р. Центр підпорядкований Державному управлінню справами.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-