На Буковині заблоковані близько 30 російських вантажівок

На Буковині заблоковані близько 30 російських вантажівок

Укрінформ
Волонтери та громадські активісти вже другу добу блокують вантажівки з російськими номерами на пункті пропуску «Порубне» у Чернівецькій області, усього заблоковані близько тридцяти російських вантажівок.

Як повідомила Радіо Свобода активістка Галина Єреміца, чергують цілодобово, фури із турецькими чи болгарськими номерами пропускають.

За словами учасників акції, акція – безстрокова, поки влада не ухвалить рішення щодо цієї ситуації. 

Протягом останніх кількох днів у західних областях України триває громадянське блокування транзиту російських товарів через українську територію у відповідь на дії Росії.

Як повідомила прес-служба Кабінету Міністрів, у понеділок, 15 лютого, на засіданні Оперативного штабу реагування український уряд вирішуватиме питання щодо російських фур, які транзитом в'їжджають на територію України з Євросоюзу.

У зв'язку з ситуацією, що склалася з російськими фурами, Міністерство інфраструктури ініціювало проведення щоденних засідань Оперативного штабу реагування за участі представників Мінекономрозвитку, ДФС, Держприкордонслужби, Національної поліції та інших зацікавлених органів влади.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-