Чубаров підтримав блокування російських фур і закликав робити те саме в Білорусі та Балтії

Чубаров підтримав блокування російських фур і закликав робити те саме в Білорусі та Балтії

Укрінформ
Глава Меджлісу кримськотатарського народу Рефат Чубаров заявив, що підтримує активістів, які почали блокаду російських фур на західних кордонах України.

Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

"Абсолютно підтримую громадянську ініціативу співгромадян у Закарпатській, Львівській, Волинській, Івано-Франківській, Чернівецькій, Вінницькій і Житомирській областях, які заблокували на території своїх областей транзит вантажного транспорту, що належить юридичним і фізичним особам Російської Федерації, а також іншого транспорту, який перевозить вантажі російських кампаній або на адресу російських компаній", - написав Чубаров.

Він вважає, що це "цілком відповідальна позиція громадянського суспільства України у відповідь на повну заборону РФ на транзит товарів з України через свою територію, запроваджений нею з 4 січня 2016 року".

Чубаров закликав до переговорів з активістами громадянського суспільства Білорусі, Латвії, Литви, Естонії про організацію ними подібних акцій на територіях своїх держав.

"Росія, яка окупувала Крим і розв'язала війну на Сході України, повинна бути повністю ізольована від цивілізованого світу, доки останній російський солдат не залишить територію незалежної України в її міжнародно визнаних кордонах, включаючи Крим", - підсумував голова Меджлісу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-