"Самопоміч" переобрала Садового головою партії

Укрінформ
Мер Львова Андрій Садовий знову обраний головою партії "Об'єднання "Самопоміч".

Обрання Садового відбулося на 7-му позачерговому з'їзді "Самопомочі" у Харкові, повідомляє кореспондент Укрінформу.

Обрання лідера було беззаперечним: за нього проголосували 172 делегати із 173-х: утримався сам Садовий.

У своєму виступі лідер партії висловився за довіру до усіх депутатів від "Самопомочі" у Верховній Раді і передрік партії більшість у новому складі парламенту.

Садовий обраний на трирічний термін - згідно із статутом партії.

На з'їзді, серед іншого, відбулося висунення народного депутата України Семена Семенченка кандидатом на посаду мера Кривого Рогу на майбутніх 27 березня виборах. Проте він сказав, що повинен подумати.

"Я поїду до Кривого Рогу, поговорю з людьми, запитаю поради у своїх однополчан і сім'ї, адже у мене троє дітей - і тоді прийму рішення", - пояснив Семенченко кореспондентові Укрінформу.

На з'їзді ухвалили Резолюцію за відставку чинного уряду, нову коаліційну угоду та посилення боротьби з корупцією у владі.

На завершення делегати з'їзду провели мітинг біля пам'ятника Шевченка, що в центрі Харкова, під гаслом: "Геть корупційний уряд".

Цю точку зору розділили учасники другого мітингу біля пам'ятника Шевченка, що відбувся одночасно з акцією "Самопомочі". Бійці 92-ої окремої механізованої бригади виступили на захист бійця-патріота, заарештованого військовою прокуратурою у зоні АТО за підозрою у вбивстві мобільної групи волонтерів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-