Яценюк назвав невідкладні закони

Яценюк назвав невідкладні закони

Укрінформ
Необхідно невідкладно прийняти закони про приватизацію, безвізовий режим та реформування фіскальної служби.

Про це Прем'єр-міністр Арсеній Яценюк заявив на зустрічі з представниками дипломатичного корпусу, акредитованими в Україні, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Для українського парламенту і для українського уряду та Президента зараз треба швидко прийняти дуже важливі кроки. Це прийняття законодавства про приватизацію і початок широкої масштабної, головне - масштабної приватизації", - сказав Яценюк.

Крім того, додав він, вкрай важливо ухвалити закони, які дозволять реформувати фіскальну службу та українську митницю, прибрати з них корупційну складову.

За словами Прем'єра, варто якнайшвидше також прийняти закони для завершення процедури отримання безвізового режиму для України, "Імплементація угоди про зону вільної торгівлі між Україною та ЄС, повна прозорість в управлінні державних компаній також на часі", - додав глава уряду.

Яценюк окреслив основні позиції, яких дотримуватиметься уряд: політична нетерпимість до корупції, прозорість української влади,чіткий розподіл і невтручання однієї гілки влади в діяльність іншої.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-