Прем’єр розповів про партнерство з Президентом

Прем’єр розповів про партнерство з Президентом

Укрінформ
Прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк запевняє, що має нормальні відносини з Главою держави, бо працюють заради однієї спільної мети - розвитку держави.

Про це він заявив у вечірньому ефірі телеканалу «1+1», повідомляє Укрінформ.

«Я - партнер Президента, якщо мій партнер хоче бачити у прем’єрі також партнера. І тут важливо, що зараз політична криза може бути подолана лише разом», - сказав Яценюк.

Він запенив, що поважає будь-яке рішення Порошенка та фракції БПП. Тому якщо Президент та парламент скажуть що не задоволені роботою Кабміну, Яцюнок це прийме.

«Ми приймемо це, ставте резолюцію недовіри Уряду. Ми приймемо це рішення», - заявив він.

Звісно, додав він, так склалося що конфлікт між Президентом та виконавчою гілкою влади закладений інституційно. Він нагадав про те, що в 2005 році цей конфлікт завершився колапсом демократичної коаліції, достроковими виборами і поверненням Януковича до влади.

«У нас із Президентом спільно було завдання цього не допустити. Ви знаєте, це може спалахнути в будь-яку хвилину. І тут особисте треба відкладати у бік. Інколи там, де хочеться багато чого сказати, треба відкласти це на наступний раз, але це дає нам можливість разом із президентом країни, його фракцією, якби не було це складно, голосувати за закони, приймати рішення, підписати угоду про зону вільної торгівлі з Євроепйським Союзом, запровадити безвізовий режим», - зізнався глава уряду.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-