Петренко: Відставка - це таке... філософія

Петренко: Відставка - це таке... філософія

Укрінформ
Міністр юстиції Павло Петренко спокійно ставиться до можливості відставки після звіту уряду в парламенті 16 лютого і продовжує працювати "з холодним розумом і гарячим серцем".

Про це він заявив журналістам у четвер після засідання Комітету ВР з питань забігання і протидії корупції, повідомляє кореспондент Укрінформу. 

"Якщо парламент прийме рішення відправити цей уряд у відставку, то це буде стосуватися і Міністерства юстиції. Значить, нехай тоді шукають інших спеціалістів. Але я спокійно відношуся до таких речей, які стосуються відставки. Треба робити свою роботу і треба виконувати ті обов'язки, які стосуються кожного українця, щоб він фактично відчув, що щось змінюється у цій країні. Тому відставка - це таке... філософія", - сказав Петренко.

Він зазначив, що працює на посаді міністра вже два роки, і якщо постійно думати про можливість відставки, це позначатиметься на роботі міністерства. 

"Якщо ти постійно  знаходишся у такому стані, що переживаєш за відставку, тоді немає роботи, яка стосується змін у міністерстві. Тому я з абсолютно спокійним холодним розумом  і з гарячим серцем працюю", - запевнив урядовець.

Відповідаючи на запитання журналістів, чи є в "Народному фронті" інші кандидатури на посаду прем'єр-міністра, оскільки три фракції вимагають відставки Арсенія Яценюка, Петренко заявив, що позиція фракції незмінна.  "Єдиним кандидат є та особа, яка є чинним Прем'єр-міністром, - Арсеній Яценюк", - наголосив він.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-