Порошенко вимагає скасувати скандальну поправку до бюджету

Порошенко вимагає скасувати скандальну поправку до бюджету

Укрінформ
Президент Петро Порошенко закликав народних депутатів вилучити з закону про державний бюджет поправку щодо електронних декларацій з 2017 року, оскільки планує розпочати їх роботу вже у 2016-му.

Про це він заявив під час засідання Ради регіонального розвитку, повідомляє прес-служба Глави держави. 

"Прошу нарешті зняти із закону про державний бюджет поправку, яка відтерміновує електронні декларації на 2017 рік. Ми розпочнемо їх роботу в 2016 році. Цей пакет називається пакетом безвізового режиму, і відтерміновувати далі ми не можемо", - сказав Порошенко.

Він зазначив, що законопроекти щодо цих змін уже доопрацьовані з урахуванням досвіду запровадження такої звітності держслужбовців у країнах Європейського Союзу.

Нагадаємо, 4 січня нардеп від БПП Віктор Чумак повідомив у Фейсбуці, що закон про держбюджет містить пункт, який відтерміновує на рік початок дії нової системи фінансового контролю, необхідної для запровадження безвізового режиму з ЄС. У Кабінеті міністрів запевнили, що подавали проект бюджету без відповідної норми.

5 січня голова ВР Володимир Гройсман повідомив, що у парламенті зареєстровано законопроект, яким скасовується скандальна правка щодо відтермінування електронного декларування.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-