Скандал з Мінінфраструктури: в НАБУ кажуть, нардеп відхрестився від звинувачень

Скандал з Мінінфраструктури: в НАБУ кажуть, нардеп відхрестився від звинувачень

Укрінформ
Народний депутат Денисенко, за зверненням якого була порушена кримінальна справа відносно міністра інфраструктури Андрія Пивоварського, не з'явився до Національного антикорупційного бюро для надання свідчень, а в усній бесіді сказав, що нічого не знає про ті факти, які зазначені в його зверненні.

Про це повідомив під час підсумкової прес-конференції директор Національного антикорупційного бюро Артем Ситник, відповідаючи на запитання журналістів.

«Кримінальне провадження порушено за заявою депутата Денисенка В.І. До речі, він до НАБУ так і не з'явився, і в усній бесіді сказав, що нічого не знає про ті факти, які зазначені в його зверненні»,- сказав Ситник.

Він нагадав, що зазначений нардеп 14 грудня минулого року звернувся до НАБУ із заявою, що не лише Пивоварський, а й цілий ряд чиновників та інші міністри отримують нібито зарплату в конвертах і відповідно скоюють незаконне збагачення.

«З цього приводу у минулому році був викликаний на допит міністр Пивоварський, який заперечив ці факти. І я був здивований, що він саме вчора, через два місяці після візиту в НАБУ, заявив, що відносно нього порушено кримінальне провадження»,- резюмував директор НАБУ.

Нагадаємо, Нардеп від фракції БПП Вадим Денисенко звертався в НАБУ у зв'язку з фактами виплати зарплат у конвертах у Мінінфраструктури.

Раніше Пивоварський заявив, що проти нього відкрита кримінальна справа за поданням народного депутата з прізвищем Денисенко, про що міністр дізнався від Національного антикорупційного бюро.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-