Нардеп від БПП вказав НАБУ на зарплати в конвертах у Мінінфраструктури

Нардеп від БПП вказав НАБУ на зарплати в конвертах у Мінінфраструктури

Укрінформ
Нардеп від фракції БПП Вадим Денисенко звертався в НАБУ у зв'язку з фактами виплати зарплат у конвертах у Мінінфраструктури. 

Про це він розповів в ефірі телеканалу "112 Україна", коментуючи заяви глави міністерства про те, що на нього відкрита кримінальна справа у зв'язку із заявою нардепа Денисенка.

Як пояснив депутат, кілька місяців тому в пресі з'явилися ряд публікацій про зарплату в конвертах, яку видають у Міністерстві інфраструктури.

"На них можна було б не звертати уваги, але тут у себе на сторінці у Фейсбуці один із співробітників міністерства Максим Бурячок заявив, що йде з міністерства через те, що не може миритися із зарплатами в конвертах (він називав цифру від 2 до 10 тис. дол.). Після цього я звернувся до НАБУ розглянути цю заяву цієї конкретної фізичної особи (скриншот додавався)", - заявив Денисенко.

Він також запевнив, що готовий спілкуватися з Пивоварським на цю тему, проте Пивоварський на його дзвінок не відповідав.

Нагадаємо, раніше Пивоварський заявив, що проти нього відкрита кримінальна справа за поданням народного депутата з прізвищем Денисенко, про що міністр дізнався від Національного антикорупційного бюро.

Міністр повідомив, що кримінальну справу проти нього відкрито за поданням "депутата Денисенка", проте у Верховній Раді троє народних депутатів з таким прізвищем: позафракційні Андрій і Анатолій Денисенки і депутат із фракції "Блок Петра Порошенка" Вадим Денисенко.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-