Кононенка допитають після Абромавичуса - НАБУ

Кононенка допитають після Абромавичуса - НАБУ

Укрінформ
Нардепа Ігоря Кононенка викличуть на допит в НАБУ після того, як свідчення у цій справі надасть міністр Айварас Абромавичус.

Про це передає "Українська правда"

"Пана Кононенка буде викликано на допит після того, як буде зібрано всі дані, які може надати Айварас Абромавичус", - зазначили у прес-службі НАБУ, додавши, що черговий допит Абромавичуса заплановано на середу, 10 лютого, на 16 годину.

До того ж, помічник народного депутата Ігоря Кононенка Ніна Єфремова повідомила, що Кононенко ще не отримував виклик на допит в НАБУ.

"Він готовий співпрацювати, але жодного виклику не отримував", - зазначила вона.

Нагадаємо, 3 лютого міністр економіки Айварас Абромавичус заявив про рішення залишити посаду, однією з головних причин назвавши тиск і корупційну діяльність з боку нардепа Кононенка, який, за його словами, намагався взяти під контроль держпідприємства. Кононенко ці звинувачення заперечує.

Того ж дня Національне антикорупційне бюро зареєструвало кримінальне провадження за заявою міністра економіки Айвараса Абромавичуса про участь у корупційних схемах народного депутата Ігоря Кононенка.

Кононенко також написав заяву в НАБУ. Він звернувся до НАБУ з проханням провести очну ставку з міністром економічного розвитку Айварасом Абромавичусом.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-