Суддя не дає Савченко

Суддя не дає Савченко "дотиснути" слідчого запитаннями

Укрінформ
У Донецькому міськсуді Ростовської області на засіданні у справі народного депутата України Надії Савченко триває допит слідчого Слідкому РФ Дмитра Маньшина.

Трансляцію веде портал Медіазона.

"До зали увійшли судді, прокурори і захисники Савченко - Ілля Новіков, Микола Полозов і Марк Фейгін. Допит слідчого Маньшина продовжився. Пресі заборонено його знімати, а в залі, де ведеться відеотрансляція з засідання працює тільки звук. Питання ставить сама Савченко", - повідомляє портал.

На перше запитання Савченко "Ви мені пришили статтю 105 КК. Чому ви вибрали мотивом "ненависть?" і на всі наступні Маньшин ухильно говорить, що всі "відомості вже містяться в матеріалах кримінальної справи" або "не пам'ятаю". Суддя прикриває його, періодично знімаючи питання як некоректні.

На запитання Савченко "Вам зірочку за цю справу вже дали?" Маньшин промовчав.

Нагадаємо, російське слідство обвинувачує Савченко за статтями "вбивство" і "замах на вбивство". Українка всі обвинувачення заперечує. Насправді після захоплення в полон бойовиками вона була переправлена на територію Росії, де була передана в "розробку" слідчому Маньшину.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-