Вояки з гори Карачун: Живемо без хліба, без чаю, без добових

Вояки з гори Карачун: Живемо без хліба, без чаю, без добових

Укрінформ
Правоохоронці, принаймні ті з них, хто несе службу на горі Карачун, не отримують гарячої їжі й вимушені обмежуватися мізерним сухим пайком.

Про це заявив заступник командира роти  № 3 полку патрульної служби поліції міста Київ майор поліції Василь Мушик під час зустрічі з представниками міжфракційного об'єднання «Єврооптимісти» та журналістами, які відвідали правоохоронців безпосередньо на місці несення служби.

За словами офіцера, до 4-денного сухпайка, з розрахунку на одну людину, входить банка консервованих помідорів 310 г, мед 175 г, квасоля в томатному соусі 400 г, сардина атлантична обсмажена в томатному соусі 230 г, тушонка яловичини 125 г.  Цього бійцям не вистачає для поновлення сил, а добір продуктів та відсутність гарячої їжі призводять до шлункових розладів.

«Коли в нас був батальйон «Золоті ворота», то ми відмовлялися від цих сухпайків, але нам хоч відрядні давали 30 гривень (на 1 людину. - Авт.). Повинні були нас годувати гарячою їжею, але ми перебивалися. На сьогодні нам не дають і ті гроші на відрядження. Отак і живемо без хліба, без чаю, без добових», - сказав заступник командира роти.

Мушик зауважив, що фактично цими продуктами правоохоронців забезпечують за рахунок їхніх власних добових, що, на його думку, є протизаконним.

Офіцер повідомив також, що офіційно звертався до командування з приводу поганого харчового забезпечення, але досі не отримав жодної відповіді.

«Оце все, що на 4 дні на одну людину, даємо вам, щоб ви передали нашому міністру», - сказав Мушик під час зустрічі з депутатами та представниками громадськості.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-