Справу Кернеса знову розглянуть через два тижні

Справу Кернеса знову розглянуть через два тижні

Укрінформ
Чергове, десяте за рахунком засідання Київського райсуду Полтави у справі Харківського міського голови Геннадія Кернеса і двох його охоронців, підозрюваних у викраденні, тортурах і загрозі вбивством двох учасників харківського євромайдану, відбудеться 22 лютого.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Суддя Антонов назначив слухання по справі Геннадія Кернеса в Київському райсуді Полтави на 22 лютого. На засідання викличуть ще чотирьох свідків", - зазначили в суді.

З ранку в суді допитали свідків обвинувачення: слідчий Олександр Колесник, співробітник Держохорони Дмитро Старостенко, фахівець з безпеки готелю «Національ» Юрій Гурін, офіціантка готелю «Національ» Тетяна Пасюра і директор ресторану готелю «Національ» Вікторія Морозова.

 8 лютого на суді в Полтаві Кернес заявив журналістам, що "пропаганда, направлена на його дискредитацію, не має перспектив, оскільки свідки не підтвердили обвинувачень".

У ході засідання Кернес, як завжди, вступав у словесну перепалку з прокурором і коментував висловлювання cвідків і потерпілих.

 Кернесу і двом його охоронцям загрожує до 15 років позбавлення волі. Всі троє не визнають провину і заявляють про фальсифікацію справи. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-