Тука: Звільнений секретар Сєверодонецької міськради готує помсту

Тука: Звільнений секретар Сєверодонецької міськради готує помсту

Укрінформ
Звільнений кілька днів тому з посади секретаря Сєверодонецької міської ради екс-регіонал Ігор Бутков мобілізує підконтрольних йому депутатів на те, щоб оголосити недовіру міському голові Валентину Козакову.

Про можливий перебіг подій в місті на своїй сторінці в Фейсбуці розповів керівник Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Георгій Тука.

«Впершись лобом в "Протокол про корупцію" і, вилетівши з такого м’якого крісла, пан Бутков вирішив нанести удар у відповідь: намагається організувати в міській раді процес недовіри меру міста. Тому самому меру, який відмовився від сімох заступників. Тому самому меру, який відмовився погоджувати на посаду секретаря ради пана Буткова. Таким чином, пан Бутков&Со намагається примусити мера Казакова погодитись на дурнуваті вимоги», - пише Тука.

Губернатор додає, що Бутков намагається і його звинуватити в корупційних діяннях, пов’язаних із відновленням чотирьох пошкоджених мостів в околицях Сєверодонецька.

«Отже: мости – міські, кошти – міські, проекти – міські. А краде – Тука! Як каже Павло Іванович Жебрівський: чи він вкрав, чи у нього вкрали – невідомо. Але факт крадіжки був!», - підсумував Тука сенс висунутих проти нього звинувачень.

Як уже повідомляв Укрінформ, сєверодонецький підприємець Ігор Бутков після останніх виборів, успішно переманивши на свій бік декількох депутатів «демократичного» спрямування, фактично самочинно призначив себе секретарем міської ради. Другим його кроком стало, знову ж таки всупереч регламенту, «призначення» міському голові Валентину Козакову (до речі, такому ж екс-«регіоналу», як і Бутков) аж сімох заступників. Козаков змушений був оскаржити дане рішення сесії в суді.

На сьогодні робота міської ради практично паралізована; кілька першочергових рішень, від яких залежить життєдіяльність міського господарства, уже півроку чекають на ухвалення.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-