Військовий аташе Франції змінив думку про українських добровольців

Військовий аташе Франції змінив думку про українських добровольців

Укрінформ
4 лютого на базу «Дніпро-1» з робочим візитом приїхав військовий аташе Франції в Україні, полковник Жером Маллар.

Як повідомляє у Facebook прес-служба Дніпра, це його перший ознайомчий візит у Дніпропетровськ і в добровольчий підрозділ «Дніпро-1».

Разом з командиром полку, Вячеславом Печененком, він відвідав місце вшанування загиблих бійців, де йому розповіли про бойовий шлях підрозділу.

В казармі, де перебуває особовий склад в перервах між ротаціями, аташе познайомився з побутом та життям бійців, зазначивши, що умови, в яких живуть бійці дуже комфортні, зазначає прес-служба

Побувавши у підрозділі аеророзвідки, він отримав інформацію щодо програм, методів та технічних можливостей конструкторського бюро, завдяки яким спеціалісти розвідки «Дніпро-1» здійснюють польоти над територіями, захопленими ворогом.

Особливу увагу полковник Маллар приділив спілкуванню з учасниками бойових дій і був здивований, що більшість з них до війни не мали військового досвіду і стали на захист країни, коли почалася зовнішня агресія.

Військовий аташе високо оцінив моральний дух та настрій бійців і зазначив, що цей візит змінив його сприйняття про таке важливе для перемоги України соціальне явище, як добровольчий рух.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-