Тимошенко бере участь у Національному молитовному сніданку у США

Тимошенко бере участь у Національному молитовному сніданку у США

Укрінформ
У рамках робочого візиту до США лідер «Батьківщини» Юлія Тимошенко та заступник Голови партії «Батьківщина», голова Комітету ВРУ з прав людини Григорій Немиря беруть участь у Національному молитовному сніданку з Президентом США Бараком Обамою у Вашингтоні.

Національний молитовний сніданок – це традиційний комплекс заходів, який проводиться щороку, починаючи з 1953-го, нагадує сайт "Батьківщини".

Зазвичай, на нього з’їжджаються близько 3,5 тисяч гостей, серед яких запрошені – майже зі 100 країн світу.

До учасників за традицією звертається Президент США. Списки гостей Молитовного сніданку не публікують навіть після події, підкреслюючи аполітичність цього заходу.

Як відомо, лідер «Батьківщини» звернулася  до Президента України з проханням помилувати її кривдників – колишніх співробітників Качанівської колонії Андрія Коваленка та Андрія Парамея, яких нещодавно було засуджено до трьох років тюремного ув’язнення за застосування фізичного насильства до Юлії Тимошенко під час її перебування в колонії у 2012 році.

Про лист з проханням щодо помилування колишніх тюремників Юлія Тимошенко повідомила у своїй промові на Міжнародному ланчі в рамках заходів Національного молитовного сніданку з Президентом США у Вашингтоні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-