Захист Савченко оприлюднив прослушку Болотова і Плотницького

Захист Савченко оприлюднив прослушку Болотова і Плотницького

Аудіо
Укрінформ
Адвокат Ілля Новіков опублікував прослуховування Болотова і Плотницького, зроблені СБУ 17 червня 2014 року.

Захисник Надії Савченко розмістив їх у Твіттері.

"Прослуховування телефону Плотницького. Командир взводу докладає про взяття в полон Надії Савченко о 10:46. Прослуховування телефонів Болотова і Плотницького. Обговорюють втрати 17.06.2014. Прослуховування телефону Валерія Болотова від СБУ. Болотов розповідає журналістам, що його люди взяли "жінку-снайпера". Прослуховування телефону Валерія Болотова від СБУ. "Бабуся" (ФСБ) цікавиться Надією Савченко", - позначив Новіков посилання на відповідні файли на YouTube.

Нагадаємо, Надію Савченко в Росії звинувачують у вбивстві двох співробітників російського телебачення, які 2014 року влітку незаконно знаходилися під Луганськом, надаючи інформаційну підтримку бойовикам, а також у замаху на вбивство групи сепаратистів і незаконному перетині російського кордону.

Савченко та її захист звинувачення відкидають і заявляють, що на момент загибелі російських журналістів її вже захопили в полон, потім примусово переправили до Росії. Надія Савченко оголосила голодування 18 грудня після того, як було продовжено її тримання під вартою.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-