"Кнопкодавне" рішення нардепи можуть переголосувати завтра

Укрінформ
Голова Верховної Ради Володимир Гройсман доручив провести перевірку щодо заяв про кнопкодавство при голосуванні за законопроект щодо порядку денного 4-ї сесії Верховної Ради і повідомив, що завтра нардепи можуть переголосувати це питання.

Про це він заявив під час засідання Верховної Ради, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Я прошу Регламентний комітет розглянути це питання (нібито виявлене кнопкодавство під час голосування за законопроект про порядок денний сесії. - Ред.) і внести пропозицію до Верховної Ради, щоб завтра з 10-ї до 11-ї години ранку ми це питання ще раз проголосували», - сказав Гройсман.

Після цього перший заступник голови Комітету ВР з питань Регламенту та організації роботи ВР Павло Пинзеник заявив, що повноваження, пов'язані зі з'ясуванням обставин неособистого голосування, регламент покладає на лічильну комісію Верховної Ради. 

Нагадаємо, раніше група нардепів, серед яких були представники міжфракційного об'єднання «Єврооптимісти» та позафракційні нардепи, блокували трибуну у зв'язку з нібито виявленим кнопкодавством під час голосування за законопроект про порядок денний 4-ї сесії Верховної Ради 8-го скликання.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-