Кононенко вважає, що Абромавичус хоче скинути проблеми «з хворої голови на здорову»

Кононенко вважає, що Абромавичус хоче скинути проблеми «з хворої голови на здорову»

Укрінформ
Перший заступник голови парламентської фракції «Блок Петра Порошенка» Ігор Кононенко вважає, що Абромавичус хоче на нього скинути всі проблеми, які є в міністерстві.

Так він прокоментував заяви міністра економічного розвитку й торгівлі Айвараса Абромавичуса в кулуарах Верховної Ради, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Зараз іде атака на Кабінет Міністрів і вимагають відставки декого з міністрів. Ті чи інші міністри не будуть у новому реформованому уряді й можливо дехто з них таким чином з хворої голови на здорову хоче перекласти відповідальність їх особисто і роботи їх команд на депутатів», - сказав Кононенко.

За його словами, вже була зареєстрована постанова щодо відставки Абромавичуса ще до Нового року. «Там 22 підписи народних депутатів, серед них є підписи двох депутатів від нашої фракції, членів економічного комітету», - повідомив Кононенко.

Він зауважив, що поцікавився в них, як часто Абромавичус був на засіданнях комітету, і з'ясував, що за півтора року він був на засіданнях двічі. На його думку, це яскравий приклад «співпраці» міністерства з депутатами. І тому, звичайно, є претензії до його роботи та міністерства, сказав Кононенко.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-