БПП перегляне своїх кандидатів у міністри - Луценко

БПП перегляне своїх кандидатів у міністри - Луценко

Укрінформ
Керівник фракції БПП Юрій Луценко заявив, що ініціюватиме повернення до обговорення кандидатів у міністри від своєї фракції.

Про це він заявив у кулуарах Верховної Ради, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Це не затверджені кандидати в міністри від БПП. Тим не менше, після того, що я почув від суспільства з приводу висунутих кандидатур, я, як голова фракції, буду ініціювати повернення до цього питання, щоб зняти найбільш неприйнятні для суспільства прізвища», - сказав Луценко, відмовившись при цьому уточнити, які саме «неприйнятні» кандидатури він має на увазі.

«Вчора в БПП просто говорили про те, хто міг би піти в уряд. Я особисто голосував проти трьох чи чотирьох кандидатур. Тим не менше, близько 30 колег висловили свою підтримку. Як розумієте, від 140 депутатів БПП це не рішення, це попередні, скажімо, заміри бажань певної частини фракції», - додав Луценко.

Нагадаємо, вчора народний депутат Сергій Лещенко повідомив про те, що на засіданні фракції БПП були ухвалені кандидатури на посади в Кабмін. Зокрема, були озвучені кандидатури Віталія Ковальчука на посаду першого віце-прем'єра; Євгена Нищука на посаду міністра культури; Олексія Гончаренка - на міністра охорони здоров'я.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-