Ситник розповів, як відбирали детективів в НАБУ

Ситник розповів, як відбирали детективів в НАБУ

Укрінформ
Серед близько 400 кандидатів, які подали документи для участі у конкурсі на посади старших детективів Національного антикорупційного бюро України, конкурсна комісія визначила 19 переможців.

Про це повідомив директор Національного антикорупційного бюро Артем Ситник, інформує сайт НАБУ.

"На початку лютого розпочинаються співбесіди з кандидатами на зайняття 100 посад детективів. Кількість призначень залежатиме від професійних, інтелектуальних та людських якостей претендентів. Сподіваюся, що до кінця місяця у штаті НАБУ працюватиме вже близько 170 детективів", - зазначив Ситник.

За його словами, до кінця лютого завершиться друга хвиля конкурсу на посади детективів НАБУ.

Усього документи на участь у конкурсі подали близько двох тисяч осіб, з них до тестування на знання законодавчої бази допущено 1803 кандидати. До другого етапу конкурсу - тестування загальних здібностей (General Skills) - пройшли 888 осіб. За результатами попередніх етапів випробувань до психологічного тестування (MMPI) та співбесіди з конкурсною комісією пройшло 326 кандидатів.

Нагадаємо, що під час першої хвилі конкурсу на посади детективів було 70 переможців з-поміж 2502 кандидатів, допущених до участі в конкурсі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-