В Мінагрополітики прокоментували відставку Павленка

В Мінагрополітики прокоментували відставку Павленка

Укрінформ
Доля поданої міністром аграрної політики України Олексієм Павленком заяви про відставку має бути вирішена парламентом.

Про це у понеділок заявила заступник міністра аграрної політики та продовольства України - керівник апарату Інна Гребенюк, коментуючи написану міністром Олексієм Павленком заяву про відставку, повідомляє прес-служба Мінагрополітики.

«Міністр Олексій Павленко подав до парламенту заяву про відставку. Згідно з положеннями Закону України «Про Кабінет Міністрів України» міністр звільняється з займаної посади з дати прийняття Верховною Радою України відповідної постанови. Така постанова приймається більшістю від конституційного складу парламенту, тобто 226 голосами. Наразі невідомо, коли це питання буде  включене до порядку денного засідань парламенту для розгляду», - пояснила заступник міністра.  

Гребенюк зазначила, що посада міністра є політичною. Водночас вона додала, що відповідальність за виконання ним своїх обов'язків не може бути знята жодним іншим чином, ніж рішенням Верховної Ради.

За словами урядовця, наразі міністр та команда Мінагрополітики «працюють в штатному режимі». Вона додала, що політичні процеси, жодним чином не впливають на режим та якість роботи міністерства.

«Ми працюємо і будемо працювати у звичайному режимі, максимально зосередившись на виконанні завдань на 2016 рік», - підкреслила Гребенюк.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-