Тука прокоментував останній фейк про себе

Тука прокоментував останній фейк про себе

Укрінформ
Керівник Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Георгій Тука прокоментував фейкову переписку, що була викладена в російському сегменті «Живого журналу».

Два коментарі губернатора розміщені на його сторінці в Фейсбуці.

«Зліпили фейкову переписку мене і персонажа "Петренка", переклали її російською і виклали в росЗМІ. Тут тобі і "генетическое отклонение ваты", і створення «лагерей», і «будем брать в заложники родственников», і «будем отбирать жилье и заселять его украинцами»! Не вистачає лише легендарних "распятых мальчиков"! Така увага надихає: раз ворог атакує - значить, дію у вірному напрямку! Чекаю чергових воплів від "рупорів Кремля"!!!», - написав Тука.

Пізніше, у новому пості, він припустив, що фейк міг бути був підготований не тільки в Росії.

«Це могли зробити як "шлакоблоківці", які готуються до виборів до ВРУ, так і "свої". Є "свої" персонажі, які і вдень, і вночі мріють потрапити до влади, а я чиню їм в цьому опір, блокуючи "карьерный рост". Їхнє невдоволення співпадає з іншими "своїми". Наприклад, з тими, хто постійно продає голоси своїх місцевих депутатів, з тими, кому я ламаю напрацьовані «схєми», - припустив губернатор.

Тука зазначив, що не хоче давати посилання на першоджерело фейку, «аби не збільшувати популярність цих ботиків». Кореспондент агентства тим не менше з’ясував, що пост під назвою "Если вата совсем осмелеет, мы устроим им вторую Одессу", уперше з’явився в «Живому журналі» на сторінці автора з ніком asaratov. Там вміщений скрін начебто переписки Туки з журналістом неназваного видання Тарасом Павленком.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-