З Укрнафти пішли два топ-менеджери: не спрацювалися

З Укрнафти пішли два топ-менеджери: не спрацювалися

Укрінформ
Виконавчий віце-президент з персоналу Микола Грейнерт і виконавчий віце-президент з питань видобутку і переробки Крістофер Кокс залишили "Укрнафту" після двох місяців роботи в компанії.

Про це повідомляє "Економічна правда" з посиланням на джерело в НАК "Нафтогаз України".

«Обидва кваліфікованих топ-менеджери не змогли спрацюватися зі старою командою», - йдеться у повідомленні.

Також, джерело повідомляє, що "на межі звільнення головний фінансовий директор компанії Ірина Євець".

Як відомо, 26 листопада відбулося засідання наглядової ради ПАТ "Укрнафта", в ході якого були прийняті рішення про зміну складу правління компанії.

Новими членами правління стали Джонатан Попер - директор зі стратегії та планування, Крістофер Кокс - директор з видобутку і виробництва, Ірина Євець - фіндиректор.

Раніше ЗМІ повідомляли, що гарантована заробітна плата нових членів правління "Укрнафти" становитиме 150-290 тиcяч доларів на рік. У 2015-2016 роках при виконанні нормативів ефективності їм буде нараховано премію в розмірі 50% від окладу.

Також передбачено річний бонус (порівнянний із гарантованим річним доходом), а також додатковий 25-відсотковий бонус. Для експатів, тобто фахівців, які змінили країну постійного проживання, передбачена 40-відсоткова надбавка.

ПАТ "Укрнафта" - найбільша українська нафтодобувна компанія. НАК "Нафтогаз України" належить 50%+1 акція "Укрнафти", групі компаній "Приват" Ігоря Коломойського - близько 42% акцій.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-