Заступник Шокіна каже, що не збирається шити

Заступник Шокіна каже, що не збирається шити "генеральський" мундир

Укрінформ
Антикорупційний прокурор, заступник генпрокурора Назар Холодницький не бачить нічого екстраординарного у присвоєнні йому класного чину радника юстиції третього класу, що відповідає армійському званню генерал-майора.

Про це йдеться в сюжеті "ТСН". Холодницький запевнив, що його підвищення позитивно позначиться на виконанні ним службових обов'язків.

"Дехто вважає, що це нагорода. А це знаки, які присвоюють відповідно до посади. Я це розцінюю як прояв довіри і суспільства в цілому, і президента, обраного більшістю населення. І як стимул для подальшої роботи. Активної роботи. Я це так розцінюю, не більше", − цитує голову Спеціалізованої антикорупційної прокуратури ZN.ua.

Холодницький також запевнив, що не має наміру шити новий мундир, так як через два місяці прокурорська форма все одно скасовується. Також він спростував твердження, що наказ про його відзначення є секретним. "Грифа секретності в ньому немає. Не знаю, чому вирішили, що він таємний. Може, тому, що його немає на сайті", − припустив прокурор.

Як відомо, 28 січня в українських ЗМІ з’явилося повідомлення, що 31 грудня 2015 року президент України Петро Порошенко підписав указ №735/2015 про присвоєння генеральських звань трьом заступникам генерального прокурора. Зокрема, головний військовий прокурор Анатолій Матіос отримав звання радника юстиції другого рангу, антикорупційний прокурор Назар Холодницький і заступник глави ГПУ Роман Говда стали радниками юстиції третього рангу. Начальник президентської охорони Юрій Федоров отримав звання генерал-майора.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-