Президент застеріг політиків від розбрату

Президент застеріг політиків від розбрату

Укрінформ
Національний розбрат замість солідарності – урок минулого, який має засвоїти і не повторити і коаліція, і опозиція.

Про це заявив Президент Петро Порошенко під час спілкування з ліцеїстами Київського військового ліцею ім. Івана Богуна та курсантами вищих військових навчальних закладів.

"Є ще один висновок з подій 1917-1921 років, який має практичне значення для українських політиків і для всіх громадян. Я вже говорив про нього на День Соборності. Брак нашої внутрішньої єдності перед московською загрозою на початку 20-х років минулого століття обернувся втратою незалежності. "Національний розбрат замість національної солідарності, нескінченні побоїща наших політиків", - от на які причини в оцій книжці звертає увагу Іван Михайлович Дзюба. Це суворий урок для всіх нас. Я вимагаю, аби його засвоїли і коаліція, і опозиція, і позапарламентські сили. Як Президент не допущу повторення помилок минулого", - сказав Порошенко.

Він наголосив, що тепер Україна має сильне військо і поступово мусить, як і суспільство, ставати сильнішою і готовою до будь-яких загроз, яких ще багато на нашому шляху.

"Переконаний - Ви, майбутні офіцери, взірець громадянської та національної самосвідомості, патріотизму і готовності бути гідними продовжувачами славних українських військових традицій", - наголосив глава держави.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-