ГПУ закрила справу на Левуса за

ГПУ закрила справу на Левуса за "Медведчука-сепаратиста"

Укрінформ
Генпрокуратура України закрила кримінальне провадження, фігурантом якого був нардеп від "Народного фронту" Андрій Левус, який публічно звинуватив главу партії "Український вибір" Віктора Медведчука у сепаратизмі.

Про це на своїй сторінці у Фейсбуці повідомив сам Левус.

"Вчора ввечері в мою приймальню зателефонував заступник генпрокурора Касько й повідомив, що кримінальне провадження ініційоване Медведчуком напередодні закрите. Чекаємо тепер від ГПУ добру новину - відкриття кримінального провадження проти сепаратиста Медведчука. СБУ проводить розслідування. Є кримінальні провадження по сепаратистських форумах у Харкові. Знаю про активні дії спецслужби по Запоріжжі", - зазначив нардеп.

Він також висловив переконання, що "об'єднавши зусилля громадськості та силовиків, ми зупинимо нову "русскую весну", яку готує на замовлення Путіна Медведчук".

Раніше сам Левус у Фейсбуці повідомив, що ГПУ відкрила кримінальне провадження через його заяви про причетність Медведчука до сепаратизму.

Як йшлося у повідомленні на сайті проекту Медведчука "Український вибір", ГПУ розпочала досудове розслідування в рамках кримінального провадження "за фактом завідомо неправдивого повідомлення народним депутатом Левус А. М. про вчинення злочину, поєднаного з обвинуваченням особи в особливо тяжкому злочині".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-