Порошенко закликав депутатів підтримати заочне правосуддя

Порошенко закликав депутатів підтримати заочне правосуддя

Укрінформ
Президент зустрівся з керівниками фракцій та депутатських груп і закликав парламентарів підтримати зміни до закону про заочне правосуддя.

Про це інформує прес-служба глави держави.

"Ті, хто втік до Російської Федерації - країни-агресора, з тих чи інших обставин не був включений до розшуку Інтерполу. Таким чином через ці технічні механізми отримали індульгенцію від справедливого покарання за скоєння злочину", - наголосив він.

Порошенко закликав депутатів підтримати технічні зміни до закону "Про внесення змін до Кримінального та Кримінального процесуального кодексів України щодо невідворотності покарання за окремі злочини проти основ національної безпеки, громадської безпеки та корупційні злочини", який був ухвалений у жовтні 2014 року: "Внесення змін технічних до закону про заочне правосуддя дає можливість відновлення справедливості".

Президент також підкреслив, що зібрані слідчими органами та прокуратурою докази мають бути негайно передані до суду. "Через прозорий механізм судового процесу злочинці, в тому числі винні за безневинні жертви на Майдані, мають бути притягнуті до відповідальності", - заявив глава держави.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-