Рада відкрилась. Розглядатиме комуналку

Рада відкрилась. Розглядатиме комуналку

Укрінформ
Голова Верховної Ради Володимир Гройсман відкрив пленарне засідання парламенту. У залі присутні Президент України Петро Порошенко, Прем'єр-міністр Арсеній Яценюк та інші члени Уряду.

Сьогодні розглянуть питання ратифікації низки міжнародних угод та законопроект про житлово-комунальні послуги.

У сесійній залі зареєструвалися 305 народних депутатів, повідомляє кореспондент Укрінформу.

Зокрема, нардепи мають ратифікувати Угоду між Україною та Королівством Іспанія про взаємну охорону інформації з обмеженим доступом; Протокол про застосування Договору про зону вільної торгівлі від 18 жовтня 2011 року між його Сторонами та Республікою Узбекистан.

Також можуть ратифікувати Угоду між Кабінетом Міністрів України та урядом Федеративної Республіки Німеччина про фінансове співробітництво (асигнування 2010 і 2011 року) «Муніципальна програма захисту клімату II».

Крім того, депутати мають заслухати складення присяги суддею Конституційного Суду України.

У повторному першому читанні нардепи розглянуть законопроект про Національну комісію, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг (НКРЕКП), а також законопроект про житлово-комунальні послуги.

Верховна Рада сьогодні, 27 січня планує розглянути в першому читанні законопроект щодо забезпечення державної підтримки добровільного об'єднання територіальних громад та проект закону про вдосконалення норм Закону «Про попереднє ув'язнення». Також у першому читанні депутати можуть ухвалити законопроект про внесення змін до деяких законів України щодо підвищення ефективності процедур банкрутства та проект закону щодо матеріально-технічного забезпечення Управління державної охорони України.

На сьогодні у першому читанні серед інших питань запропонований розгляд законопроекту щодо відновлення довіри між позичальниками та кредиторами.

У другому читанні нардепи мають розглянути проект закону про амністію.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-