Нардеп: Нацкомморалі хоче прилаштувати свою еротику в Кабмін чи Раду

Нардеп: Нацкомморалі хоче прилаштувати свою еротику в Кабмін чи Раду

Укрінформ
У ході ліквідації Нацкомісії моралі виникла проблема з тим, що робити із її базою даних продуктів "сексуального характеру".

Про це стало відомо з листа голови ліквідаційної комісії, який виклала у Фейсбук нардеп від БПП Ольга Червакова.

Вона нагадує, що згідно з ухваленим в лютому законом, "моральна інквізиція" вже мала бути ліквідована, але нині працює ліквідаційна комісія.

«Натомість, в процесі інвентаризації майна знайшовся досить цікавий нематеріальний актив - База даних (каталог) всіх видів продукції сексуального характеру і продукції, що містить елементи еротики. Вона була створена НЕКом за попередні роки <…> Так от, зараз ліквідком намагається кудись "прилаштувати" цю базу даних. Ось цим листом від 09.12.2015 N 551/5 голова ліквідкомісії Г.Дерев'янчук пропонує Кабмінові, Верховній Раді, Адміністрації Президента та іншим державним органам нею скористатися і надсилає код доступу», - пише вона.

Червакова нагадує, що у Верховній Раді є приміщення, яке офіційно називається "кінозал": напевно, в ліквідкомі всерйоз вважають, що депутати влаштовуватимуть там колективні перегляди.

«А ще - попри зірвані терміни з ліквідації моральної установи, члени ліквідкому зажадали отримати премію в розмірі коштів, що залишились на утримання комісії на 2015 рік. Півтора мільйони гривень», - пише Ольга Червакова.

За її словами, в цьому їм відмовив віце-прем’єр – міністр культури В'ячеслав Кириленко.

При цьому Червакова зазначає, що «на орган, який міг би бути ліквідований торік, і який досі дивує фантасмагоричними витівками, бюджетом16-го року надалі витрачатимуться державні кошти».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-